Gezinsuitbreiding, tijd voor een feestje!

Mariska  |  

Ohhhhh vrouw, ik ben zo blij. Echt, mijn hart stroomt over van liefde. Als een stuiterbal loop ik deze week rond. 

Afgelopen weken heb ik zitten wikken en wegen. Doe ik het wel, doe ik het niet. Ja of nee. Durf ik, durf ik niet. Na de retraite waar ik mezelf op getrakteerd had, wist ik het zeker. Heel zeker zelfs. Ik doe het…

Mijn gezin gaat uitgebreid worden en nee, niet met nog een hond. Ook niet met een ander huisdier. En nee, ik ben ook niet zwanger en ga ook geen poging hiertoe meer ondernemen. 

‘Maris, wat dan wel?’ hoor ik je denken. 

Afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan fascineren voor en verdiepen in mijn prachtige vrouwelijke lichaam. In haar schoonheid en kracht. En ik vind haar magisch!

Ons vrouwenlichaam heeft zoveel wijsheid in zich. Alleen hebben jij en ik nooit geleerd er naar te luisteren. We denderen maar door, houden alle ballen tegelijk in de lucht, willen niets missen en vinden het heel ‘normaal’ dat we:

  • Moe zijn
  • Hevige, pijnlijke of onregelmatige menstruaties hebben of een week chagrijnig zijn
  • Last hebben van opvliegers, nachtelijk zweten en slapeloosheid
  • Geen zin hebben in seks en daar ook niet (meer) van genieten
  • Buikpijn, hoofdpijn, rugpijn of een stijf bekken hebben
  • Ons onzeker, lusteloos, inspiratieloos en niet creatief voelen 

‘Allemaal heel ‘normaal’ toch? Mijn vriendinnen klagen er ook over en mijn zus en mijn moeder hebben of hadden er ook last van. Het hoort er gewoon bij!’ 

Sorry vrouw, het is helemaal niet zo ‘normaal’ als dat je denkt. Sterker nog, het is helemaal niet nodig. Het is hoogste tijd geworden om ons bewust te worden, tijd te nemen en aandacht te schenken aan ons mooie lichaam. 

Niet alleen als je ongewenst kinderloos bent. Ook als je een kinderwens hebt. Ook als je moeder of oma bent en ook als je bewust geen moeder bent. 

Iedere vrouw verdient het om haar vrouwelijke, sensuele, seksuele, creatieve levensenergie optimaal te laten stromen. Iedere vrouw mag een balans vinden tussen haar mannelijke, naar buiten- en prestatiegerichte, energie en haar vrouwelijke, naar binnengekeerde, zachte en ontspannen energie. 

Door pijn, angsten, verdriet, trauma en/of woede op een liefdevolle manier onder ogen te komen en te transformeren, door je lichaam te leren kennen, door te luisteren naar haar behoeftes, zullen je klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Kun je steeds meer genieten van je prachtige sensibele lichaam en zal je levensplezier terugkeren. 

En dat is toch wat we allemaal willen? Jij niet? 

Zelf pluk ik inmiddels de heerlijkste vruchten van mijn vrouwelijkheid. Mijn menstruaties zijn aanzienlijk minder pijnlijk en heftig geworden, ik zit heel lekker in mijn vel en ik kan enorm genieten van mijn lichaam. Ik vind het weer fijn om te vrijen en ik voel me vrij en schaamteloos om hierin mijn wensen en verlangens aan te geven. Mijn vrouwelijkheid omarmen is het grootste cadeau dat ik mezelf ooit heb kunnen geven. 

De reden om mijn ‘ongewenst kinderloze’ gezin uit te breiden met vrouwen die issues hebben rondom life events als een kinderwens, de menstruatie, de overgang en seksualiteit.

Reden voor een feestje

Omdat ik zelf zo verliefd ben op deze thema’s en ik deze uitbreiding met jou wil vieren, krijg je bij het maken van een afspraak voor 14 februari, 25% korting op een sessie naar keuze. De sessie zelf mag na 14 februari plaatsvinden. Check hiervoor even mijn spiksplinternieuwe website. 

En dat is nog niet alles…

Ik geef ook nog 2 sessies van 2 uur cadeau aan jou en je vriendin, zus, collega of buuf. Jullie winnen dan allebei een eigen afspraak op een moment naar keuze. 

Wat moet je doen, volg mij op Instagram en tag je vriendin onder mijn post. That’s it. 
Je maakt extra kans als je mijn post deelt maar dat ben je niet verplicht. 

14 februari maak ik de winnaars bekend!

Liefs,
Mariska

Laat een reactie achter