Plezier, intimiteit, uitdaging en kracht voelen, gewoon omdat het mag!

Onze droom!

Als klein meisje had ik maar 1 droom, moeder worden. Liefst van een groot gezin. Dus toen Hans en ik gesetteld waren, wilden we niets liever dan ons eigen gezinnetje uitbreiden. Vol goede moed stapten we het avontuur in. Maar maanden werden jaren. 

Het ziekenhuis kennen we van binnen en van buiten, en zij mij… Grenzen werden verlegd en behandeling op behandeling volgde. We vlogen door een achtbaan van hormonen, echo’s, puncties en terugplaatsingen. Van hoop, vrees en verdriet om in no time weer alle moed bij elkaar te rapen en opnieuw de achtbaan in te stappen. Keer op keer opnieuw. Totdat ik er helemaal klaar mee was. Ik kon en wilde niet meer. Het was genoeg geweest. Ik wilde weer zelf de regie in handen hebben. Ik wilde weer leven. Doen waar ik blij van word. Genieten van elkaar en dat wat we wél hebben.

 

2L3A4503

De impact was groot

Mijn lichaam was een koude, kille fabriek geworden. Ik had er niets mee en kon ook niet meer bij mijn diepste gevoelens en verlangens komen. Emoties, die waren afgevlakt. Het leven ging gewoon zijn gangetje, geen enorme hoogtepunten, ook geen diepe dalen. Het was gewoon oke!

Ergens knaagde er iets in mij. Gewoon oke, daar kon ik toch geen genoegen mee nemen? Ik voelde in mijn buik heus wel die baksteen liggen maar ik durfde het niet aan. Te pijnlijk. Te eng. Te groots misschien wel. Totdat ik op een zaterdag in oktober op een event terechtkwam en met mijn neus in een ademsessie viel. OMG. Wat was dit? Kon ik nog weg? 

Ik besloot me er, met pijn en moeite, aan over te geven. Ik was er nu toch. En holy moly, wat een hell of a ride én wat een bevrijding. Wat een ongelofelijke opluchting. Een bak tranen heb ik gelaten maar het is het beste wat me ooit is overkomen. Het veranderde mijn leven. Voorgoed!

Life-changing

Heel eerlijk, ik had eigenlijk nooit zo veel vertrouwen in het 'alternatieve gedoe'. We hadden van alles geprobeerd om zwanger te worden en niets sloeg aan. Ondanks de goede ervaringen van de therapeuten, leek het altijd voor anderen te werken, niet bij ons. Ik geloofde er niet meer in. 

Tot dus die ene dag in oktober. De start van mijn leven 2.0!
In no time zat ik in de eerste les van de holistic breath opleiding én startte ik met de intuïtieve coach opleiding. En dat was nog maar het begin. 

Het jarenlange kinderwens traject had flinke sporen achtergelaten. Ik schaamde me diep voor mijn lichaam en alles wat te maken had met seks en seksualiteit. Praten over seks kon ik niet, te gênant. Genieten van seks al helemaal niet. Hiermee aan het werk gaan, no way. Mij niet gezien. De noodzaak om er toch iets mee te gaan doen werd steeds groter.  

2L3A4690

Schaamteloos vrouwzijn

De vrouwelijke weg van het taoïsme kwam op mijn pad en heeft me direct gegrepen. Ik ben gefascineerd geraakt door de schoonheid en wijsheid van ons vrouwelijke lichaam. Het heeft mijn leven, in de meest positieve zin van het woord, op zijn kop gezet. Niets is meer hetzelfde. 

Deze weg is niet voor watjes. Werken met het yoni eitje. Praten over je vagina, clitoris of een orgasme. Je borsten masseren of laten masseren. Mijn hemel, ik vond het de eerste keren doodeng. Maar de nieuwsgierigheid en drang naar verandering was, gelukkig, allesoverheersend. 

De liefde voor mijn lichaam is nog nooit zo sterk geweest. Ons seksleven kreeg een metamorfose. Onze relatie is als nieuw. Ik geniet enorm van alles wat ik doe. Ik sta iedere dag op met kriebels in mijn buik. Ik heb zin om op avontuur te gaan. Om te leven. Voluit te leven in geuren en kleuren. Dat is wat de seksuele energie met mij doet. Dat is wat de seksuele energie met jou kan doen!

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of heb je een vraag, neem dan contact met mij op.