Zelfs als je grootste droom onmogelijk blijkt te zijn, is er nog zoveel mogelijk!

Onze droom!

Als klein meisje had ik maar 1 droom, moeder worden. Liefst van een groot gezin. Dus toen Hans en ik gesetteld waren, wilden we niets liever dan ons eigen gezinnetje uitbreiden. Vol goede moed stapten we het avontuur in. Maar maanden werden jaren. Inmiddels zijn we de hoop voorbij.

Het ziekenhuis kennen we van binnen en van buiten, en zij mij… Grenzen werden verlegd en behandeling op behandeling volgde. We vlogen door een achtbaan van hormonen, echo’s, puncties en terugplaatsingen. Van hoop, vrees en verdriet om in no time weer alle moed bij elkaar te rapen en opnieuw de achtbaan in te stappen. Keer op keer opnieuw. Totdat ik er helemaal klaar mee was. Ik kon en wilde niet meer. Het was genoeg geweest. Ik wilde weer zelf de regie in handen hebben. Ik wilde weer leven. Doen waar ik blij van word. Genieten van elkaar en dat wat we wél hebben.

 

2L3A5109

Het roer om

We verhuisden van Warmond naar Ravenswaaij. Van de Bollenstreek naar de Betuwe. Gewoon, voor de leuk. De verhuizing was gelijk een mooie reden om mijn baan in de kinderopvang vaarwel te zeggen en op zoek te gaan naar iets heel anders. Iets dat niet zo ontzettend confronterend was. Ik kwam bij ALDI Inkoop terecht en heb daar de marketingafdeling opgezet. Een superleuke baan waar ik 8 jaar met onwijs veel plezier gewerkt heb.

Na 8 jaar besloot ik het roer nog een keer om te gooien en mijn eigen bedrijf te beginnen. Een droom die stilletjes steeds groter was geworden en waarvan het hoogste tijd werd om uit te gaan voeren. Als event- en projectmanager en virtual assistent ging ik aan de slag. En man, wat heb ik hier ongelooflijk veel van geleerd. Wat heb ik gave evenementen georganiseerd en wat een superleuke en lieve klanten had ik om mij heen verzameld. 

Het allergrootste cadeau

Heel eerlijk, ik had eigenlijk nooit zo veel vertrouwen in 'alternatieve geneeswijze'. We hadden van alles geprobeerd om zwanger te worden en niets sloeg aan. Ondanks de goede ervaringen van de therapeuten, leek het altijd voor anderen te werken, maar niet bij ons. Ik geloofde er niet meer in. 

Totdat ik 3 jaar geleden een event bezocht en in contact kwam met ademwerk. WAUW. Wat er die dag gebeurde was magisch. Het heeft mijn leven volledig op zijn kop gezet en ik ben een totaal ander mens geworden. Al het verdriet en de pijn die ik nog altijd voelde, de baksteen die op mijn buik lag, werden in 1x weggeslagen. Alle shit kwam eruit én mocht er gewoon zijn. En dat was zo ongelofelijk bevrijdend. Dat was zo'n groot cadeau aan mezelf. 

Sinds die dag ben ik begonnen aan studies waar ik ongelofelijk blij van word. Ik ben ademcoach geworden, heb een opleiding tot intuïtief coach afgerond, ik ben reiki practionar en ik mag orgaanmassages geven. Verschillende werkvormen die lichaamsgericht zijn en een enorme bijdrage leveren aan het opruimen van onverwerkte trauma's, blokkades en overtuigingen. Die je helpen uit je hoofd te komen en in je lichaam te zakken. And that is when the Magic happens!  

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik in mijn praktijk nu vrouwen mag begeleiden in hun proces. Zodat ze net als ik weer gaan stralen en hun eigen b(l)oeiende leven mogen gaan leven. 

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op.