Als klein meisje had ik maar 1 droom, moeder worden. Liefst van een groot gezin. Dus toen Hans en ik gesetteld waren, wilden we niets liever dan ons eigen gezinnetje uitbreiden. Vol goede moed stapten we het avontuur in. Maar maanden werden jaren. Inmiddels zijn we de hoop voorbij.

Het ziekenhuis kennen we van binnen en van buiten, en zij mij… Grenzen werden verlegd en behandeling op behandeling volgde. We vlogen door een achtbaan van hormonen, echo’s, puncties en terugplaatsingen. Van hoop, vrees en verdriet om in no time weer alle moed bij elkaar te rapen en opnieuw de achtbaan in te stappen. Keer op keer opnieuw. Totdat ik er helemaal klaar mee was. Ik kon en wilde niet meer. Het was genoeg geweest. Ik wilde weer zelf de regie in handen hebben. Ik wilde weer leven. Doen waar ik blij van word. Genieten van elkaar en dat wat we wél hebben.

_MG_3231

HET ROER OM

We verhuisden van Warmond naar Ravenswaaij. Van de Bollenstreek naar de Betuwe. Gewoon, voor de leuk. De verhuizing was gelijk een mooie reden om mijn baan in de kinderopvang vaarwel te zeggen en op zoek te gaan naar iets heel anders. Iets dat niet zo ontzettend confronterend was. Ik kwam bij ALDI Inkoop terecht en heb daar de marketingafdeling opgezet. Een superleuke baan waar ik 8 jaar met onwijs veel plezier gewerkt heb.

Na 8 jaar besloot ik het roer nog een keer om te gooien en mijn eigen bedrijf te beginnen. Een droom die stilletjes steeds groter was geworden en waarvan het hoogste tijd werd om uit te gaan voeren. Als event- en projectmanager en virtual assistent ging ik aan de slag. En man, wat heb ik hier ongelooflijk veel van geleerd. Wat heb ik gave evenementen georganiseerd en wat een superleuke en lieve klanten heb ik om mij heen verzameld. Wat is het gaaf om te ondernemen. Ik geniet er echt onwijs van.

MIJN MISSIE

Een aantal jaar geleden begon er een stemmetje in mij zich te melden. Een stemmetje dat mij zei mijn verhaal te gaan delen. Mijn verhaal als ongewenst kinderloze vrouw. Mijn leven. Mijn beproevingen. Mijn verdriet. Maar ook mijn geluk, plezier en positiviteit. Lang heb ik dat stemmetje onderdrukt. Want wie ben ik nou? Wie zit er nu op mij te wachten? Straks vinden ze mij alleen maar zielig en dat ben ik echt niet… Maar ik kon er niet meer omheen en ik wilde er ook niet meer omheen. Ik moest er iets mee doen.

Waar het begon met het delen van mijn verhaal en het coachen van vrouwen die ook ongewenst kinderloos zijn, is mijn ambitie, mijn missie, mijn focus zich meer en meer gaan richten op het coachen van vrouwen die weer in verbinding willen komen met hun prachtige lichaam. Vrouwen die het contact met hun baarmoeder willen herstellen. Vrouwen die willen luisteren naar de wijsheid van hun mooie lichaam. Vrouwen die hun vrouwelijkheid volledig willen omarmen omdat ik weet hoe krachtig en helend dit is!

BEN JE ER KLAAR VOOR OM DE WIJSHEID VAN JOUW VROUWENLICHAAM TE VOELEN EN HAAR KRACHT TE ERVAREN?

 

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op.