Mini Retraite

Even helemaal niets moeten en je volledig ontspannen. Tijdens deze mini retraite gaat alle aandacht naar jou. Vandaag sta jij op de eerste plaats. Vandaag hoef je alleen maar te ontvangen en helemaal niets te geven. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Altijd sta jij voor anderen klaar; je man, (vrijwilligers)werk, familie, vrienden en buren. Daarnaast doe je misschien een studie en wil je het liefst ook nog minimaal 1 of 2x keer per week sporten. Heel veel tijd voor ontspanning gun je jezelf niet terwijl je aan alle kanten merkt dat je het wel heel hard nodig hebt. Je:

- lontje begint steeds korter te worden
- hebt nauwelijks zin in intimiteit, niet met jezelf, niet met je partner
- merkt dat de emoties hoog zitten maar je vindt het moeilijk om ze te uiten
- hebt lichamelijke klachten die je steeds meer beginnen te irriteren
- lichaam is gespannen

Schaamteloos genieten

Een mini retraite is een cadeau aan jezelf. 4 uur lang word je door mij in de watten gelegd. Het programma stem ik volledig af op jou en bestaat uit een combinatie van verschillende behandelingen. Zo kun je een yoni-steam combineren met een borstmassage, een ademsessie met een buikmassage en een reikibehandeling met een ei-ceremonie of een rustgevende nier-packing. Alle combinaties zijn hierin mogelijk. Natuurlijk mag een klankhealing niet ontbreken.

2L3A5174

Programma

Om 10.00 uur staat thee en iets lekkers voor je klaar en nemen we samen jouw wensen rondom het programma door. Daarna hoef je helemaal niets meer en is het tijd om te genieten, ontspannen en ontvangen. Tussendoor of na afloop serveer ik je een kleine lunch om jouw retraite dag compleet te maken.

Na afloop voel je je als nieuw. Je bent uitgerust en opgeladen en/of je voelt dat er een last van je schouders is afgevallen. Alsof je gereset bent. Je hoofd en lichaam zijn stil, zacht en ontspannen.

Met liefde voor jou

Vooraf maken we vrijblijvend kennis met elkaar via Zoom. Dit gesprekje duurt ongeveer een half uur. Wanneer jij een goed gevoel bij mij hebt en ik het gevoel heb dat je bij mij aan het juiste adres bent, maken we een afspraak.

Jouw mini retraite vindt op de afgesproken dag bij mij in de praktijk in Ravenswaaij plaats.

Ongeveer 2 weken na de mini retraite spreken we elkaar nogmaals via Zoom. Ik vind het fijn om dan even te horen hoe het met je gaat en beantwoord met liefde nog eventuele vragen.

 

Voor deze geheel verzorgde mini retraite betaal je € 295,- incl. voor- en nagesprek, lunch en btw*

 

Wil je hier meer over weten of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, neem dan contact met mij op.

Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten.

Liefs,
Mariska

*De retraite dag kan tot 48 uur van tevoren kosteloos verzet worden. Daarna ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.