EP15. Interview Heidi

Mariska  |  

Voor Heidi was het al heel lang duidelijk. Zij wilde bewust geen moeder worden. Samen met haar partner was ze het hier helemaal over eens.

Tot de geboorte van haar nichtje. Die kleine smurf zette Heidi haar gevoelens finaal op zijn kop. Ineens werd haar moederhart geopend en dat was voor haar maar ook voor haar man best wel even wennen. 

Samen besloten ze er voor te gaan maar dat ging niet vanzelf. Heidi en haar man maakte duidelijke afspraken maar in het heetst van de strijd moet je heel sterk in je schoenen staan om je aan je afspraak te houden. 

Hoe het Heidi en haar man vergaan is hoor je in deze podcast. 

Wil je mij helpen?

Je doet mij er een enorm plezier mee wanneer je mijn podcast een review geeft of deelt via jouw social media. Zo kunnen we samen nog meer mensen/ongewenst kinderloze vrouwen bereiken en het taboe dat nog altijd rust op dit onderwerp doorbreken!

En denk je, ik heb ook een bijzonder verhaal te delen, stuur mij dan een mailtje en wie weet ben jij de volgende in mijn uitzending.

Veel luisterplezier.

Liefs,

Mariska

2 reacties

 1. I. Moes op 17/07/2020 om 14:51

  Mooi om te horen, en wat knap om er zo open en intiem over te kunnen praten. Mijn eigen situatie is anders dan anders, maar ik heb toch hier en daar een traan gelaten van herkenning.

  • Mariska op 20/07/2020 om 12:05

   Lieve Iganda,

   Dank je wel voor je berichtje.
   Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal, haar eigen redenen en toch zijn er veel punten die we herkennen bij elkaar waardoor je je hopelijk niet helemaal meer alleen voelt in het verdriet.
   Ik wens jou heel veel sterkte en heel veel goeds.

   Veel liefs,
   Mariska

Laat een reactie achter