EP15. Interview Heidi

Mariska  |  

Voor Heidi was het al heel lang duidelijk. Zij wilde bewust geen moeder worden. Samen met haar partner was ze het hier helemaal over eens.

Tot de geboorte van haar nichtje. Die kleine smurf zette Heidi haar gevoelens finaal op zijn kop. Ineens werd haar moederhart geopend en dat was voor haar maar ook voor haar man best wel even wennen. 

Samen besloten ze er voor te gaan maar dat ging niet vanzelf. Heidi en haar man maakte duidelijke afspraken maar in het heetst van de strijd moet je heel sterk in je schoenen staan om je aan je afspraak te houden. 

Hoe het Heidi en haar man vergaan is hoor je in deze podcast. 

Wil je mij helpen?

Je doet mij er een enorm plezier mee wanneer je mijn podcast een review geeft of deelt via jouw social media. Zo kunnen we samen nog meer mensen/ongewenst kinderloze vrouwen bereiken en het taboe dat nog altijd rust op dit onderwerp doorbreken!

En denk je, ik heb ook een bijzonder verhaal te delen, stuur mij dan een mailtje en wie weet ben jij de volgende in mijn uitzending.

Veel luisterplezier.

Liefs,

Mariska

Laat een reactie achter