EP14. Interview Ingrid

Mariska  |  

Op haar vierde was het voor Ingrid al duidelijk. Ze wilde juf worden én mama. Maar dan gooit, op haar 33e, een zeer ernstig auto-ongeluk roet in het eten. Ingrid houdt hier zoveel letsel aan over dat kinderen krijgen, op wat voor manier dan ook, onmogelijk wordt. Maar ook haar werk als juf moet zij hierdoor opgeven. Desalniettemin noemt Ingrid zichzelf chronisch positief en dat kan ik alleen maar beamen!

Het verhaal van Ingrid is vanaf nu te beluisteren via Soundcloud maar ook op Spotify en op iTunes.

Wil je Ingrid Speijer volgen? Echt een aanrader 😉 Dit kan via Instagram of YouTube.

Wil je mij helpen?

Je doet mij er een enorm plezier mee wanneer je mijn podcast een review geeft of deelt via jouw social media. Zo kunnen we samen nog meer mensen/ongewenst kinderloze vrouwen bereiken en het taboe dat nog altijd rust op dit onderwerp doorbreken. Alvast super bedankt.

En denk je, ik heb ook een bijzonder verhaal te delen, stuur mij dan een mailtje en wie weet ben jij de volgende in mijn uitzending.

Veel luisterplezier.
Liefs,

Mariska

Laat een reactie achter