EP24. Moed, rouw en de toekomst

Mariska  |  

In deze podcast ga ik het met je hebben over moed, rouw en de toekomst. 3 thema’s die deze week, de week van de vruchtbaarheid, bij mij de revue passeerden.

Voor 1 op de 6 mannen, vrouwen, stellen is het krijgen van een kindje niet vanzelfsprekend. Hier zijn tal van redenen voor. Keuzes hierin maken vraagt moed. Ontzettend veel moed.

Als blijkt dat het niet vanzelfsprekend is, krijg je ook te maken met rouw. Rouw omdat het niet 1,2,3 wil lukken. Rouw omdat je te maken hebt met miskramen. Rouw omdat je te maken krijgt met mislukte pogingen. Rouw om een droom die in duigen valt.

En dan de toekomst. Soms lijkt die heel ver weg. Want gaat dit verdriet ooit over? Krijg ik ooit weer plezier in het leven.

In deze podcast deel ik mijn reis met jou.

Liefs,
Mariska

Ps. aanstaande maandag, 8 november om 20.30 uur, geef ik een gratis online ademsessie voor iedereen die te maken heeft met vruchtbaarheidsproblemen of die ongewenst kinderloos is/zijn. Meer info vind je hier.

Laat een reactie achter