Fijn dat jij erbij bent!

Stap 1 - Controleer je inbox, hierin ontvang je een mail vanuit mijn webinarsysteem

Stap 2 - Noteer de datum gelijk even in je agenda!

Stap 3 - Klik op de button in de mail op dag van de masterclass en je bent erbij! 

Heb je de e-mail niet gekregen? Controleer dan voor de zekerheid je spam. Daar ook geen e-mail? Stuur mij dan even een mailtje en ik zorg ervoor dat je alsnog de bevestiging met de link ontvangt.

Heb je mijn gratis Yoni Steam Handleiding al aangevraagd?

Het yoni steam ritueel is een cadeautje aan jezelf. Even helemaal niets moeten en je baarmoeder, eierstokken en yoni volledig ontspannen. Je hele lichaam en geest komen hierbij tot rust. Superbelangrijk, na alles wat je hebt meegemaakt. 

Jouw baarmoeder, eierstokken en yoni zijn een ontzettende belangrijke en krachtige bron. Het is de broedplaats van je levensenergie, van je creatieve energie, van je seksuele energie. Door wat je hebt meegemaakt is deze energie mogelijk opgedroogd of bevroren. Misschien is er ook veel spanning in jouw bekkengebied ontstaan en voel je er weinig connectie meer mee. 

2L3A4735

Als de energie niet stroomt in je bekkengebied, als het water daar stilstaat, bevroren of opgedroogd is, dan ben je de twinkeling in je ogen kwijt, dan ervaar je weinig plezier meer, dan heb je geen idee wat je nu precies wilt. Mogelijk loopt je relatie stroef, je hebt geen zin in intimiteit, je bent vermoeid of verdrietig, je zorgt slecht voor jezelf en bent vooral druk met anderen. Het kan ook zo zijn dat je fysieke klachten ervaart als:

Pijnlijke, hevige en/of onregelmatige menstruaties
Endometriose
PMS of PCOS
Vleesbomen of ovariumcysten
Baarmoeder- of blaasverzakking
Kramp in de baarmoeder
Pre/Post menopauzale symptomen zoals vaginale droogheid, nachtelijk zweten, opvliegers, pijn bij het vrijen
Vaginale droogheid en pijn bij het vrijen
Verminderde- of onvruchtbaarheid of miskramen

Een yoni steam is een eeuwenoud ritueel dat jou helpt om emotionele en fysieke klachten te verminderen of zelfs te doen verdwijnen. En het mooie is, je hebt er alles al voor in huis. Je kunt direct aan de slag! 

 

Vrouwencoach_book_cover