Fijn dat jij erbij bent!

Stap 1 - Controleer je inbox, hierin ontvang je een mail vanuit mijn webinarsysteem

Stap 2 - Zorg dat je er op 2 mei om 20.00 uur klaar voor bent

Stap 3 - Klik op de button in de mail op 2 mei en je bent erbij! 

Heb je de e-mail niet gekregen? Controleer dan voor de zekerheid je spam. Daar ook geen e-mail? Stuur mij dan even een mailtje en ik zorg ervoor dat je alsnog de bevestiging met de link ontvangt.

Heb je mijn gratis Yoni Steam Handleiding al aangevraagd?

Het yoni steam ritueel is een cadeautje aan jezelf. Even helemaal niets moeten en je baarmoeder, eierstokken en yoni volledig ontspannen. Je hele lichaam en geest komen hierbij tot rust. Superbelangrijk, zeker tijdens of na de intensieve jaren die je hebt meegemaakt. 

Jouw baarmoeder, eierstokken en yoni zijn een ontzettende belangrijke en krachtige bron. Het is de broedplaats van je levensenergie, van je creatieve energie, van je seksuele energie. Door wat je hebt meegemaakt is deze energie waarschijnlijk opgedroogd. Er is mogelijk veel spanning op jouw bekkengebied ontstaan en je voelt er weinig connectie meer mee. Je bent het plezier in het leven verloren.

2L3A4735

Als de energie niet stroomt in je bekkengebied, als het water daar stilstaat, bevroren of opgedroogd is, dan ben je de twinkeling in je ogen kwijt, dan ervaar je weinig plezier meer, dan heb je geen idee wat je nu precies wilt. Mogelijk loopt je relatie stroef, je hebt geen zin in intimiteit, je bent vermoeid of verdrietig, je zorgt slecht voor jezelf en bent vooral druk met anderen. Het kan ook zo zijn dat je fysieke klachten ervaart als:

Pijnlijke, hevige en/of onregelmatige menstruaties
Endometriose
PMS of PCOS
Vleesbomen of ovariumcysten
Baarmoeder- of blaasverzakking
Kramp in de baarmoeder
Pre/Post menopauzale symptomen zoals vaginale droogheid, nachtelijk zweten, opvliegers, pijn bij het vrijen
Vaginale droogheid en pijn bij het vrijen
Verminderde- of onvruchtbaarheid of miskramen

Een yoni steam is een eeuwenoud ritueel dat jou helpt om emotionele en fysieke klachten te verminderen of zelfs te doen verdwijnen. En het mooie is, je hebt er alles al voor in huis. Je kunt direct aan de slag! 

 

Vrouwencoach_book_cover