Ademcirkel; 3 oktober van 10.00 tot 12.00 uur!

herken je dit?

MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Heb je last van spanning, stress, verdriet of andere emoties?
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Zit je niet lekker in je vel?
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Voel jij weinig connectie met je bekken en baarmoeder?
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Is jouw buik, bekken, baarmoeder en/of vulva koud en gevoelloos?
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Heb je (premenstruele) klachten als een kort lontje, depressieve gevoelens, angsten, slapeloosheid, hoofdpijn, vreetbuien, woede aanvallen, buikpijn etc.?
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Heb je zware en/of pijnlijke menstruaties, endometriose, pcos etc.?
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Lukt het niet om zwanger te worden of blijven?
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Ben je in de overgang en heb je last van bijv. opvliegers, depressieve gevoelens, slapeloosheid, hoofdpijn en hevige menstruaties?

Blijf hier niet langer mee rondlopen. Je hoeft dit niet als ‘normaal’ te beschouwen. Iets waar je gewoon maar mee te dealen hebt ‘omdat het er nou eenmaal bij hoort’. NEE! Ga met jezelf aan de slag mooie vrouw. Jij bent het zo waard. Jouw lichaam is het zo waard. Jouw leven is het zo waard.

Hoe zijn zou het zijn als je:

MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Je fit en energiek voelt
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Je krachtig en vrouwelijk, ontspannen en vrij voelt
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Je klachten (rondom je cyclus) verminderen of zelfs verdwijnen
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Je fluitend door de overgang gaat
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Je keuzes kunt maken die bij jou passen
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Je grenzen aan durft te geven
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Goed voor jezelf leert zorgen

Hoe zou dat zijn? Lekker toch? Geloof me, dit kan echt!!!

Aanpak vanuit de bron

Veel fysieke klachten hebben een onbewuste emotionele basis. Ze komen voort uit onverwerkte trauma’s, stress, spanning of hardnekkige overtuigingen. Al deze factoren worden opgeslagen in onze cellen. Daar wachten ze totdat jij zover bent om ermee aan de slag te gaan. Op dat moment beginnen ze signalen af te geven. Eerst klein en subtiel maar zolang je niet naar je lichaam luistert, door blijft rennen en er geen aandacht aan schenkt, worden de signalen steeds sterker en vervelender. Totdat je er niet meer omheen kunt en klachten ervaart zoals hierboven beschreven of erger. 

Medicatie kan of chirurgische ingrepen kunnen helpen de pijn of het ongemak aan te pakken. Helaas pakken ze alleen de bron niet aan; het trauma, de stress, de spanning of de hardnekkige overtuiging. Terwijl die juist de oorzaak zijn van je klachten. Wanneer we de pijn, het verdriet, de spanning of overtuigingen los kunnen laten, zullen ook de klachten verminderen of misschien zelfs verdwijnen. Hoe fijn is dat?

Weet je wat zo mooi en bijzonder is? Je kunt dit gewoon met je adem bereiken! Je eigen adem! Vanuit je eigen lichaam, jouw longen! En iedereen kan dat want anders zat je dit nu niet te lezen… Magisch toch? 

Over mij

3 jaar geleden werd ik door een vriendin geattendeerd op een event. Ik las de website en het sprak me aan maar het was tegelijkertijd ook wel een beetje vaag. Maar goed, ik was er wel aan toe om uit mijn comfortzone te stappen dus ik kocht een ticket en vertrok een paar dagen later naar Amsterdam.

Daar aangekomen bleek het nogal een zweverige bedoening te zijn en verschillende keren dacht ik; ik moet hier weg, wat doe ik hier nog, waar is de uitgang, kan ik dit maken?! Maar... ik bleef... Gelukkig. Want wat ik daar beleefd heb, was MAGISCH en had ik nooit, maar dan ook nooit willen missen. Het is het keerpunt in mijn leven geweest.

Tijdens de bijeenkomst gingen we met zeker 100 mensen tegelijk een ademsessie doen. Ik had geen idee wat dat was maar ik liet me maar gewoon meevoeren op de stroom. In eerste instantie vond ik het best spannend en voelde ik echt wel wat verzet. Maar naarmate we doorgingen kwam ik in een flow terecht die heel prettig was. Ik zakte steeds verder mijn lichaam in, wat voor de über nuchtere ik echt heel bijzonder was, en kon steeds meer spanning en verdriet loslaten. En dat voelde zo ontzettend bevrijdend.

Op weg naar huis belde ik de bewuste vriendin en driekwartier lang kon ik alleen maar uitzinnig enthousiast zijn. De baksteen die ik al jaren op mijn maag en in mijn buik voelde liggen, was opgeruimd. Gewoon weg. Verdwenen. Bizar!

Hier wilde ik veel meer van weten, dit wilde ik ook kunnen. Dit moest echt iedereen ervaren! Ik besloot direct een opleiding tot ademcoach te gaan volgen zodat ik jou nu ook de kracht van jouw eigen adem kan laten ervaren. Met goed gevolg heb ik de opleiding afgerond en inmiddels geef ik 1 op 1 ademsessies in mijn praktijk en in groepsverband. Daarnaast onderga ik zelf ook nog zeer regelmatig ademsessies omdat ik het zo'n groot cadeau aan mezelf vind. Het ruimt op, het maakt schoon, het geeft me inspiratie en kracht maar ook ontspanning en rust. Als herboren kom ik nog altijd een sessie uit en dat is zoooo fijn!

De kracht van ademen

Op zondagochtend 3 oktober van 10.00 tot 12.00 uur kun je ‘live’ kennis maken met de kracht van jouw eigen adem. In een veilige en kleine setting met max. 8 vrouwen, laat ik je ervaren wat een mooi ‘medicijn’ jouw adem is. Na afloop voel je je totaal ontspannen en relaxt, voel je letterlijk lucht in je lichaam en ga je met vernieuwde energie naar huis.

Hoe ziet het programma eruit?

Natuurlijk neem ik de tijd om goed uit te leggen hoe de ademsessie eruit ziet en wat we gaan doen. Vervolgens ga je lekker liggen op je matje en beginnen we met een ontspannen meditatie die rustig overloopt in de ademsessie. De hele sessie ondersteun ik met muziek, drum en klankschalen. Na de ademsessie volgt het grootste cadeau; een diepe ontspanning van je hele lichaam. Ook hier nemen we uitgebreid de tijd voor.

Na afloop staat er een kopje thee met een healthy snack voor je klaar en mag je, wanneer je daar behoefte aan hebt, je ervaring delen.

Wees gerust, niets moet, alles mag!

Het enige wat je zelf moet doen is makkelijke kleding aantrekken, liefst een broek die niet te strak om je buik zit en een yogamatje en een dekentje meenemen. De rest verzorg ik!

Samengevat:

MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Locatie: Buitenhuis Buren in Buren
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Datum: zondag 3 oktober
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Meenemen: yogamatje en dekentje
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Prijs: € 29,95,- incl. Btw *
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Meld je je aan met 2 of meer personen dan betaal je geen € 29,95 maar € 24,95 per persoon*
MASTER beeldmerk_KOPER_WEB
Uiteraard volgen we de COVID RIVM richtlijnen.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaande button. Ik kijk er enorm naar uit om er samen een hele fijne ochtend van te maken én jou te ontmoeten! Ben je trouwens nieuwsgierig naar ervaringen van deelnemers n.a.v. eerdere ademsessies, scroll dan nog even verder naar onder.

Liefs,
Mariska

Ps. 1. bij annulering binnen 3 dagen voor de bijeenkomst kan er geen restitutie plaatsvinden. 

Ps. 2. Ademsessies zijn volkomen veilig en ontspannend. Iedereen kan meedoen, behalve als je gevoelig bent voor psychoses of epilepsie. Dan raad ik het je af om mee te doen. Mensen met diabetes kunnen meedoen maar worden geadviseerd hun insulinepeil na afloop extra in de gaten te houden. Als coach kan ik niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei negatieve gevolgen, hoe ondenkbaar ook, voortvloeiend uit de ademsessie.

Ik ben erbij!

Wil je erbij zijn? Je kunt je plek gemakkelijk reserveren door mij een appje te sturen op 06 517 853 54.
Na betaling is jouw plek gereserveerd.

reacties n.a.v. eerdere ademsessies