“Jouw baarmoeder is geen plek om angst en pijn in op te slaan. Jouw baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven, in welke vorm dan ook.”

De Rite of the Womb is een cadeau aan jezelf. Een krachtig, mooi en liefdevol ritueel om weer in verbinding te komen met je baarmoeder. De plek waar onze levensenergie, creatieve energie en seksuele energie in opslagen ligt en uit ontstaat. Zelfs wanneer je baarmoeder verwijderd is. 

Helaas dragen we vaak bewust of onbewust pijn in onze baarmoeder met ons mee. Pijn en verdriet dat uit onze moederlijn van vrouw op vrouw is doorgegeven. Of we dragen een trauma uit ons huidige leven met ons mee wat ervoor zorgt dat onze vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. 

Misschien:
- Lukt het niet om zwanger te worden
- Heb je een zware/intense bevalling gehad

- Heb je een miskraam, vroeggeboorte of stil geboorte gehad
- Ben je jouw kind(je) verloren
- Ben je (seksueel) misbruikt
- Heb je afscheid moeten nemen van je baarmoeder
- Of heb je een andere ingrijpende gebeurtenis meegemaakt waardoor je het contact met je baarmoeder verloren bent.

 

2L3A4735

Een liefdevol ritueel

De Rite of the Womb is een diepgaand en liefdevol ritueel waarin we de pijn, de angst en het verdriet dat opgeslagen ligt in de baarmoeder van de vrouw, door gebruik te maken van verschillende rituelen, transformeren zodat er weer ruimte ontstaat voor plezier en ontspanning.

Niet met de bedoeling om dat wat gebeurd is te vergeten of weg te drukken maar juist om het een liefdevol en speciaal plekje te geven. Zodat je kracht uit deze gebeurtenis kunt halen en er iets nieuws, in welke vorm dan ook, mag ontstaan.  

Dit ritueel kun je als vrouw alleen doen maar is ook ontzettend mooi en waardevol om samen met je partner te doen. Hoewel de Rite of the Womb zelf een klein maar krachtig onderdeel van het programma is en van vrouw op vrouw doorgegeven wordt, kan je partner wel aan je zijde staan als support en zijn eigen proces gedurende de verschillende rituelen ervaren.

 

Met liefde gemaakt

Deze ceremonie maak ik speciaal voor jou of jullie op maat zodat het echt aansluit op jouw behoeftes en wensen.

 

Vooraf maken we, vrijblijvend, kennis met elkaar via zoom. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur.

De ceremonie duurt ca. 4 uur en vindt plaats bij mij in de praktijk.

Ik ontvang je met thee en iets lekkers gevolgd door verschillende mooie rituelen, sessies, behandelingen en/of werkvormen. De ceremonie eindigen we met de Rite of the Womb gevolgd door een kleine lunch om de ceremonie gevoed mee af te sluiten.

Na ca. 2 weken spreken we elkaar opnieuw via zoom. Ik vind het fijn om dan te horen hoe het met jou of jullie gaat en beantwoord met liefde alle vragen.

 

Voor deze geheel verzorgde Rite of the Womb betaal je € 295,- incl. voor- en nagesprek, lunch en btw*

 

Wil je hier meer over weten of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, neem dan contact met mij op.

Ik kijk er enorm naar uit om jou of jullie te ontmoeten.

Liefs,
Mariska

*Deze dag kan tot 48 uur van tevoren kosteloos verzet worden. Daarna ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.