Bijeenkomst

Zaterdag 5 december van 9.30 tot ca. 16.30 uur organiseer ik een kleinschalige speciale thema bijeenkomst voor vrouwen die, net als ik, ongewenst kinderloos zijn.

Het delen van verhalen is zo ontzettend fijn en waardevol merk ik keer op keer weer. De herkenning, het gevoel hebben er niet alleen voor te staan, eerlijk kunnen zeggen hoe jij er op dit moment in staat en wat jou nog altijd verdrietig of boos maakt. Het is zo fijn om dat te kunnen delen met vrouwen die zo goed weten hoe jij je voelt.

Precies om die reden organiseer ik regelmatig kleinschalige bijeenkomsten. Klein zodat er alle tijd en ruimte is om jouw verhaal te delen. Om te luisteren naar bondgenoten. Om je te laten inspireren. Maar ook om te werken aan jouw eigen proces o.a. door middel van een prachtige, liefdevolle en helende ademsessie.

Natuurlijk zorg ik ervoor dat je de hele dag goed verzorgd wordt. Daar hou ik nu eenmaal van. We zijn vaak hard en streng genoeg voor onszelf dus deze dag leg ik je ook graag in de watten.

Wat brengt deze bijeenkomst jou?

Contact met bondgenoten

Ruimte om je verhaal te delen in een veilige setting

Gelegenheid tot het stellen van vragen

Herkenning en erkenning, je bent niet alleen

Nieuwe energie en inspiratie

Handvatten en tips om voluit te leven

Inzicht in de belemmerende overtuigingen die jou ervan weerhouden om weer met plezier te leven en dat te doen waar jij gelukkig van wordt

Letterlijk lucht!

Wie ben ik?

Mijn naam is Mariska van Dam en samen met Hans hebben wij al ruim 17 jaar een kinderwens.

Helaas mochten uitgebreide onderzoeken, 6 IUI en 2 IVF-pogingen met diverse extra terugplaatsingen en heel veel bezoekjes aan verschillende alternatieve therapeuten geen baat hebben. Wij staan nog altijd met lege handen.

Geen kinderen mogen krijgen heeft een behoorlijke impact op mijn leven gehad. Ik had het zo graag anders gezien. Maar helaas is in deze maakbare wereld toch niet alles maakbaar! En daar heb je mee te dealen.

Dat laatste kan ik inmiddels heel goed. Ik heb van mijn verdriet mijn kracht gemaakt. Ik deel mijn verhalen en mijn leven via podcast, blogs en posts. Niet alleen de verdrietige kanten, maar ook de leuke kanten. Dat wat er wel is. De vrijheid die wij ervaren. De nieuwe kansen en uitdagingen die er zeker zijn. Daarnaast coach ik vrouwen die ongewenst kinderloos zijn en nog worstelen met dit verdriet. Die nog geen idee hebben hoe ze hun leven nu in 'moeten' richten. En dat doe ik met zoveel liefde en plezier. Daar ben ik zo dankbaar voor.

Natuurlijk organiseer ik graag bijeenkomsten zoals deze. Jarenlang heb ik mooie events georganiseerd en ik vind het een feestje om dat nu voor jou te mogen doen.

 

Zie ik je 5 december?

Liefs,

Mariska

Handig om te weten!

Datum: zaterdag 5 december

Tijd: van 9.30 tot ca. 16.30 uur, inloop vanaf 9.00 uur

Incl. koffie, thee, fruit, lekkers én een uitgebreide lunch

Locatie: Buitenhuis Buren in Buren, Gelderland

Maximaal aantal bondgenoten: 10

Uiteraard volgens de COVID RIVM richtlijnen

De vergoeding voor deze compleet verzorgde dag is € 199,- incl. BTW

Referenties-MIK

Hoi Mariska, nogmaals bedankt voor vandaag. Ik was heel zenuwachtig in het begin maar gelukkig werd ik snel op mijn gemak gesteld door jou en de anderen. De gesprekken heb ik als fijn ervaren en eindelijk voelde ik mij eens niet eenzaam......


De oefening met het ademhalen was voor mij een spannende en beetje heftige ervaring maar heeft bij mij aardig wat los gemaakt. Ik was helemaal kapot toen ik thuis was maar ik vond het een super leuke dag en ik heb er zeker wat aan gehad. 😁

Anoniem

Referenties-MIK

Ik wilde je nog even laten weten dat ik terugkijk op een hele fijne middag. Je had het perfect geregeld, een fijne rustige locatie, lekkere hapjes en drankjes en een ongedwongen sfeer. Niets moet, alles mag. Het heeft me erg goed gedaan om met mensen te kunnen praten die hetzelfde meemaken en weten hoe het voelt. Je leert van de verhalen en je leert meer over jezelf. Ook de ademhalingstechniek was erg verhelderend. Ik voelde me stukken lichter toen ik naar huis reed en heb weer nieuwe inzichten gekregen. Dank je wel daarvoor.

Anoniem

Referenties-MIK

Inmiddels thuis aan de koffie laat ik je verhaal van vanochtend nog even de revue passeren en weer schieten de tranen in mijn ogen. Wat een mooie en ontroerende woorden. Maar ook heel dapper hoe je je verhaal vertelde en hoe sterk maar toch ook kwetsbaar je daar stond.

Ine

Referenties-MIK

Top dat jij naar buiten durft te schrijven en praten. Wereldkundig wilt maken over ongewenst kinderloos zijn. Ik volg je graag!

Anoniem

Referenties-MIK

Nogmaals dank voor de ademsessie vanmiddag. Wat een emotie kwam er los maar wat voelt het (nog steeds) goed. Het lijkt en voelt alsof er kilo's van me zijn gevallen, echt heel fijn. Ik kijk uit naar onze vervolgsessie. Je bent een top coach!

Anoniem

Referenties-MIK

Ik worstel ontzettend met het niet krijgen van kinderen. Een verscheurend verdriet. Het deed me zo goed om jou dit zo treffend te zien omschrijven. Ik kijk er naar uit om je te mogen volgen. 

Anoniem