EP9. Interview met Simone

Mariska  |  

Deze week heb ik een te gek, eerlijk en openhartig gesprek gehad met Simone Sinjorgo.

Simone is net als ik ongewenst kinderloos en heeft dezelfde missie. Mannen en vrouwen die hiermee worstelen, begeleiden. 

In deze podcast stel ik haar 10 duivelse dilemma’s. 10 pittige keuzes die niet allemaal even makkelijk zijn om te beantwoorden. Maar, die zorgen voor een mooi interview over o.a. huilen en lachen, een slachtofferrol of juist een heldendaad, dromen en doen, beweging en reflectie, twijfels en keuzes maken. 

Ook spreken we over het boek dat Simone geschreven heeft Onvervulde kinderwens en de verborgen lichamelijk impact. In de boek geeft ze 100 tips om je leven in B.A.L.A.N.S. te brengen. 

Wil je dit boek bestellen dan kan dat hier.

Wil jij ook jouw verhaal delen en in mijn uitzending komen of heb je een vraag aan mij of een onderwerp waarover je graag meer iets wilt weten en waarover ik een podcast kan maken? Stuur mij dan een mailtje.

Laat een reactie achter