EP7. Leef Lagom

Mariska  |  

In mijn podcasts wil ik het niet alleen met je hebben over de verdrietige en soms pittige kant van ongewenst kinderloos zijn. Ik wil je ook inspireren door mijn ontdekkingen en favorieten met je te delen. Dat kan een boek zijn die ik heb gelezen, een film die ik heb gezien, een gaaf restaurant dat ik heb bezocht, een hotel waar ik heb geslapen of een workshop die ik heb gevolgd.

Want ongewenste kinderloosheid biedt ook ontzettend veel kansen en mogelijkheden. Het geeft een enorme vrijheid om andere dingen te doen, je eigen leven voor 300% te LEVEN. Te genieten. Te stralen. Alles eruit te halen wat erin zit. Een relaxt en gelukkig leven te leiden.

In deze podcast bespreek ik het boek ‘Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven’. Echt een heel leuk, makkelijk leesbaar boek met mooie foto’s en tips over het leiden van een relaxt, dankbaar en duurzaam leven. Waarbij balans, precies de juiste hoeveelheid, niet te veel, niet te weinig maar precies genoeg, de leidraad is. Echt een aanrader.

Wil je het boek bestellen, ik heb het alvast voor je opgezocht op Bol.com.

Ben heel benieuwd wat jij ervan vindt.

Veel luisterplezier.

Laat een reactie achter