EP4. Geïnterviewd door Elise Verheul

Mariska  |  

Het is mijn missie om het taboe dat rust op ongewenste kinderloosheid te doorbreken. Dit verdrietige en moeilijk bespreekbare onderwerp bespreekbaar te maken. Inzichten te geven. Mijn verhaal te delen.

En daarom ben ik super trots op dit interview. In deze podcast word ik namelijk geïnterviewd door Elise Verheul, kindertherapeut maar vooral ouder begeleider.

Misschien denk je, wat een rare combinatie. Iemand die werkt met kinderen en ouders en iemand die geen kinderen kan krijgen…. Maar iedereen kent in zijn of haar omgeving wel iemand die geen kinderen kan krijgen of heeft gekregen. En heel veel mensen vinden het lastig om daarmee om te gaan. Dus te gek dat ik mijn verhaal mag delen met deze mooie doelgroep.

Al jaren ben ik een enorme fan van Elise. Wat een geweldige vrouw. Wat een kracht. Wat een humor. Sinds 2 jaar staat zij in het theater met een prikkelende, ontroerende en grappige voorstelling. En ik raad iedereen met kinderen aan hier een keer naar toe te gaan. Ik weet zeker dat je zoveel gaat herkennen. Meer hierover weten kijk dan even op haar site.

Laat een reactie achter