De kracht van de seksuele levensenergie

Een stromende seksuele levensenergie is het fundament van een vervuld en ultiem gelukkig leven. Voor jezelf, de relatie met je partner en de mensen om je heen. Het zorgt ervoor dat je weer zin hebt om de deur uit te gaan, leuke activiteiten te ondernemen, plannen te maken, een opleiding te volgen, je werk anders in te vullen, je huis een metamorfose te geven, een reis te maken, nieuwe uitdagingen aan te gaan…

Een stromende seksuele levensenergie, vrij van blokkades, is de basis van zelfliefde, eigenwaarde, zelfvertrouwen, vitaliteit, gelijkwaardige relaties, enthousiasme, creativiteit en trots.

Wanneer deze essentiële levensenergie door baarmoederissues, miskramen, vroeggeboortes of een onvervulde kinderwens geblokkeerd is geraakt, dan verliest het leven, soms zonder dat je daar erg in hebt, haar glans

Misschien hoor je jezelf regelmatig zeggen;

 • Nee, heb ik geen zin in
 • Van mij hoeft het niet zo nodig
 • Ik heb geen idee
 • Ik weet niet wat ik leuk vind
 • Zeg jij het maar hoor, kies jij maar
 • Ik vind het héérlijk om alleen te zijn
 • Ga jij maar, ik blijf liever thuis

Je probeert voldoening en plezier te halen uit:

 • Doelloos scrollen op je telefoon
 • Extreem sporten
 • Keihard werken
 • Uren Netflixen
 • Ongezonde voeding
 • Drank
 • Drugs
 • Of medicijngebruik

Het helpt allemaal niets. Je blijft je leeg en onvervuld voelen.

2L3A6073

Hoewel je weet dat intimiteit met jezelf of met je partner fijn, vertrouwd en veilig is, toch lukt het niet om weer contact te maken met je lichaam en te genieten van aanraking en nabijheid. Het lijkt wel of je lichaam op slot schiet zodra je ook maar het gevoel hebt dat er iets van je verwacht wordt.

Niet gek als je bedenkt dat intensieve, weinig erende en niet vertraagde trajecten en behandelingen, de nodige teleurstellingen en veel verdriet, op celniveau diepe sporen achter laat en een traumatische ervaring kan zijn voor je lichaam.

Lichaam, geest en ziel..

...zijn een drie-eenheid. Wanneer op één van de drie lagen de energie niet stroomt, heeft dat directe gevolgen op de andere twee lagen en dus op je leven. Als door omstandigheden bij jou de seksuele energie niet (meer) stroomt en je lichaam blokkeert, is het ontzettend belangrijk en waardevol om de balans te herstellen.

Mijn coaching is erop gericht om jou, d.m.v. een zachte uitnodiging, weer in contact te brengen met jouw lichaam. Om je lijf, bekkengebied en yoni weer de ervaring te geven dat het veilig is om te ontspannen en verdriet, angst en pijn los te laten en te helen. Zo kan de seksuele levensenergie weer gaan stromen en kun je weer ultiem geluk ervaren.

2L3A4851

Waarom met mij aan de slag?

Ik weet als geen ander hoe een vurige wens en een intensief fertiliteitstraject een aanslag is op je seksleven. Ook ken ik de impact hiervan op je dagelijks leven, op het gebrek aan plezier, het ontbreken van ideeën en inspiratie en de zin om iets te ondernemen. Ik was niet depressief maar het leven voelde ook zeker niet aan als één groot feest. Mijn leven stond op de waakvlam terwijl we juist alle vrijheid hadden om voluit te leven.

Afgelopen jaren heb ik alles uit de kast gehaald om mijn seksuele energie weer vrij te maken. Ik ben gecoacht, heb retraites bezocht, heel veel opleidingen gevolgd en verschillende ervaringen en opleidingen gedaan met plantmedicijnen. Ik ben soms door diepe dalen gegaan en heb mezelf behoorlijk uitgedaagd. Ik ging van zweethut naar yoni ei ceremonie en van een 3-daagse training in mijn blootje naar plantmedicijnen. Alles heb ik uit de kast gehaald om de seksuele energie in mij weer aan te wakkeren. En met een geweldig resultaat; mijn leven heeft meer kleur en glans dan ooit tevoren.

De meest transformerende ervaringen en de beste methodes uit opleidingen, neem ik mee in mijn sessies met jou zodat je niet van de ene therapeut naar de andere coach hoeft te hoppen, steeds opnieuw kennis hoeft te maken en vertrouwen hoeft te winnen maar alles onder 1 dak kunt ervaren, verwerken, uitwerken, helen en integreren. Gesprekstechnieken, lichaamswerk en plantmedicijnen zet ik hierbij in, de combinatie zorgt voor magie.

Reacties van klanten

Ik voel me zoveel lichter - De pijn in mijn nek en schouders is gewoon weg - Het lijkt wel of ik een dag naar de sauna ben geweest - De baksteen van verdriet die op mijn maag lag is weg - Ik voel me zo relaxt - Ik kan er geen woorden voor vinden - Ik voel me zoveel sterker - De druk op mijn borst is weg - Mijn pms-klachten zijn sterk verminderd - Ik durf eindelijk te praten over ons seksleven met mijn partner - Ik heb een knoop door doorgehakt - Ik heb voor het eerst echt fijne seks gehad - Dit zou iedere vrouw zich regelmatig moeten gunnen - Het is een soort mini vakantie

 

Onderstaand gesproken berichtje mocht ik ontvangen n.a.v. een Rite of the womb ceremonie!

Aanbod

2L3A6178

Unlock je creatieve seksuele energie

In dit traject brengen we je seksuele levensenergie weer op gang.

Wat kun je verwachten:

 • 1-op-1 traject van 3 maanden
 • Intakegesprek van ca. 1 uur
 • 3 sessies van ca. 2 uur
 • 1 yoni ei ceremonie van ca. 3 uur
 • Inclusief yoni eitje
 • Bonus: online yoni ei training

 

2L3A6270

Releasing seksueel trauma

In dit traject gaan we op een duurzame manier jouw seksueel trauma releasen.

Wat kun je verwachten:

 • 1-op-1 traject van 6 maanden
 • Intakegesprek van ca. 1 uur
 • 6 sessies van ca. 2 uur
 • Optioneel: 2 diepe traumabehandelingen met plantmedicijnen van ca. 7 uur
 • Inclusief yoni eitje
 • Bonus 1: online seksueel release programma
 • Bonus 2: online yoni ei training

 

Reacties van klanten

Wat ik van Mariska geleerd heb, is mijn gevoelens toe te laten. Ik had, voordat ik aan de coaching begon, depressieve klachten. Ik genoot niet meer van het leven en had geen energie meer voor 'leuke' dingen. Mijn verdriet zette ik een tijdlang aan de kant maar dankzij Mariska lukt het me nu veel beter om dat toe te laten. Ik merk dat dat enorm oplucht en ruimte geeft. Het verdriet is er nog wel af en toe maar nu ik het vaker toelaat, heeft het niet meer de overhand. En als het er wel is, laat ik het op het moment zelf toe, of op een later moment als het even niet kan. 

Ook heeft ze me geleerd dingen van me af te schrijven of te tekenen. Ik teken graag maar het lukte me niet om me daartoe te zetten. Het voelde nutteloos. Nu ik dat regelmatig doe, merk ik dat het zó fijn is. Ik vond mezelf niet goed genoeg voor wat betreft het tekenen maar ik ben er dankzij Mariska achter gekomen dat dat niet uitmaakt. Dus nu teken of schrijf ik ook wel eens zonder doel, zonder perfectie, zonder zelfkritiek. Gewoon om mijn gevoelens op papier te zetten. 

Ook ben ik er door de coaching achtergekomen dat ik een enorm gevoelsmens ben. Ik doe steeds meer op intuïtie en gevoel en dat klopt bijna altijd. Dankzij Mariska ben ik me hier veel bewuster van.

Ik ben trots op de stap die ik heb genomen om contact op te nemen met Mariska. Nieuwe dingen vind ik spannend en vermijd ik indien mogelijk. Maar nu wist ik, er moet iets gebeuren. Ook ben ik trots op hetgeen dat ik bereikt heb. Ik ben veel meer mezelf bij anderen en kies ook veel vaker voor mezelf. Dat is ook iets wat Mariska mij heeft geleerd en vooral in het begin op hamerde. Lief voor jezelf zijn!

Claudia

Lieve Mariska,

Ik ben een aantal maanden geleden aan een coachingtraject begonnen bij Mariska omdat ik regelmatig tegen dingen aanliep binnen mezelf. En ondertussen kan ik zeggen dat ik zoveel geleerd heb over mezelf, inzichten en handvatten heb gekregen wat ik van tevoren niet voor mogelijk hield. Ontzettend blij met hoe ik nu over mezelf denk, dat helpt me enorm op prive maar ook op zakelijk vlak! Mijn “traject” is nu even klaar maar ik kom zeker bij haar terug. Ik voel me hier zo op m'n gemak, altijd fijn om “gewoon” een gesprek te hebben of een reiki sessie te ondergaan. Mariska, super bedankt voor het worden van een betere ik!

Angela

Lieve Mariska,

Wat ben ik blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd en samen met jou "mijn traject" ben ingegaan. Ik kwam verdrietig, somber en gespannen binnen. Na veel geprobeerd te hebben, geloofde ik er ook niet meer zo in maar ik wilde me ook niet meer zo voelen!

Dankzij jouw ademsessies en de fijne gesprekken ben ik zo blij. Ik geniet weer, kan weer echt lachen, voel de energie weer stromen én voel me van binnen en buiten ontspannen. 

Dank je wel Mariska, je bent de beste coach ever!

Liefs, Bianca

Mijn eerste afspraak bij Mariska was op 14 februari, Valentijnsdag. Hoe ironisch dat ik juist op die dag afreisde naar Ravenswaaij; ik wist niet wat ik kon verwachten, was nietsvermoedend en toch voelde ik al een hele poos dat ik dit moest doen. En hoe mooi is het dat ik achteraf kan zeggen dat ik mezelf zo’n mooi cadeau heb gegeven op Valentijnsdag? 

Wegens een onvervulde kinderwens, diverse IVF-pogingen en de wens om toch nog een IVF-traject in te gaan, kwam ik bij Mariska terecht. Ik wilde zorgen dat mijn lichaam en geest weer in balans kwamen en blokkades in mijn lijf opruimen. Ik had altijd veel onrust en knopen in mijn buik en was vrij vlak qua emoties. 

Mariska is een hele warme, lieve en kundige vrouw die ruim de tijd voor je neemt en mij direct op mijn gemak stelde. De eerste keer hebben we kennis gemaakt met elkaar en een ademhalingssessie gedaan. Ik merkte daarna direct verschil! Het ademen zorgde ervoor dat de eeuwige pijn in mijn nek en schouders verdween.  

Tijdens onze bijeenkomsten heb ik kennis gemaakt met ademhalingssessies, diverse oefeningen om meer gevoel met mijn lijf te krijgen, Reiki behandelingen en massage van mijn psoas spier. Mariska voelt per sessie aan wat nodig is en stemt het lichaamswerk daarop af. Ze neemt je helemaal mee in de te nemen stappen en begeleidt hierin met aanmoedigende woorden afgestemd op jouw situatie.  

Mariska geeft hele praktische, goed toe te passen tips. Ze denkt echt mee en geeft kleine bruikbare stapjes mee die je in je dagelijks leven toe kunt passen.  

Na een traject van een half jaar kan ik zeggen dat er veel veranderd is; ik voel veel minder onrust en heb een manier gevonden om ermee om te gaan als het er wel af en toe is. Ik ben creatiever, voel mezelf vrijer en fijner in mijn lijf.  

Lichaamswerk is magisch; ik begrijp niet hoe het werkt, maar ik weet inmiddels wel dat het werkt. Ik denk met hele fijne gevoelens terug aan onze sessies.

Lieve Mariska, ik hoop dat je nog heel veel vrouwen nieuwe inzichten, verlichting en ondersteuning mag gaan geven want dit gun ik iedereen! Ik ben zo super blij dat ik de stap genomen heb en daarmee veel meer bewustwording bij én in mezelf heb gecreëerd!

Sofie

Lieve Mariska,

Ik heb van jou een buikmassage mogen ontvangen die zich richtte op het aanraken en ontspannen van de nieren (een plek waar ik onbewust nog veel angst opgeslagen heb) en de psoasspier (de spier die nog veel verdriet met zich meedraagt). De nieren en de psoas hebben een enorme invloed op de doorbloeding van het buik- en bekkengebied en de stroming aldaar. 

Na vele operaties aan mijn vrouwelijke organen was dat mij een uiterst pijnlijk en gespannen gebied. Maar Mariska raakt zacht en doelgericht aan, in samenwerking zoekend naar de juiste plek. 

Ik kon echt voelen dat zij ook emotioneel precies wist wat dit op kon roepen. En dat is zo welkom! Zo kon er weer een stukje pijn uit mijn weefsels verdwijnen en ontstond er weer ruimte. 

Haar wetende en voelende handen, haar liefdevolle persoonlijkheid en haar eigen levenservaring op dit gebied gaven een warme en veilige bedding. 

Dank je wel. 

Anja

Mijn longen hebben het slecht naar hun zin gehad afgelopen najaar. Na veel medicatie werd het nog steeds niet beter. Ik bleef moe, kortademig, lamlendig, niet lekker in mijn vel. Maar je moet wel door. Je hebt verplichtingen op je werk, maar vooral thuis wordt er op je gerekend. Geen moment kun je denken ‘nu laat ik mijn hoofd hangen’.

De teugels wat laten vieren waardoor ik het stukje van de eindeloze controle op alles wat meer kon loslaten, daar zocht ik nog wel iets voor. Iets wat je jarenlang al doet en denkt dat je het op die manier ook voor iedereen goed doet, maar je vergeet een belangrijk iemand... Ja je vergeet jij!

Met die verminderde longcapaciteit ben ik gewoon al net iets minder fit, maar dat wil ik natuurlijk nooit toegeven. Als ik dan een ontsteking krijg, dan hakt dat er extra in omdat er al te weinig reserves zijn. Dus ja, terug naar het najaar van 2021... 

Eigenlijk konden en mochten we nog niet zoveel vanwege Covid-19, ik had een hoest van een bejaarde, shag rokende, man en 0,0 energie. Toen heb ik naast de gangbare paden ook Reiki in overweging genomen. Twee fysieke sessies waarbij ik helemaal los kwam van alles. Een keertje helemaal nergens aan denken. Totaal ontspannen. Daarnaast heeft Mariska me ook twee sessies op afstand gegeven. 

Naast Reiki ben ik ook gestart met ademsessies bij Mariska, online in mijn eigen veilige omgeving. Helemaal niet erg als ik in slaap viel, want dat gebeurde zeker in het begin nog weleens omdat ik zo moe was. Verbonden ademhalen zorgt voor een diepe ontspanning én je voelt de blokkades in je lichaam doorbreken. Met ademhalen kon ik veel van mijn bewuste en onbewuste opgekropte emoties en blokkades oplossen. Ik voel nu geen blokkades meer met ademhalen, daarnaast is mijn doorbloeding beter, heb ik het minder snel koud en stroomt er meer energie. 

Sinds januari is helemaal het roer om en ben ik veel gaan wandelen. Wandelen helpt me ook met loslaten, niet alles meer willen doen in het huis. Niet helpen met de kinderen (van mijn man) naar bed brengen. Niet altijd alles perfect hoeven opruimen of de wasmand altijd leeg. Het is niet erg als er een keer iets niet is gedaan of als je een keer nee zegt tegen je manager, partner of kinderen of als er een keer iets in de soep loopt. Het is niet erg wanneer er een keer een afhaalmaaltijd wordt gegeten omdat je dag lang was en je ook gewoon met je benen onder de tafel wilt schuiven.

Je kan niet altijd ‘aan’ staan, je kan niet overal de controle over hebben. Er is maar één jij. Ik heb door de Reiki, de ademsessies en gesprekken met Mariska maar ook met vriendinnen mogen leren mezelf te koesteren want ik wil nog langer mee dan vandaag!

Eveline

Ik vond de ochtend een warm bad vol liefde. Met alle aandacht voor mij. Ik heb herontdekt hoe het is om de schittering van binnen te voelen. Met als gevolg dat ik dagen daarna meer joy en liefde heb ervaren. Er is iets in mij aangewakkert wat er al was, wat zich nu meer uit kan breiden.

Sanne

Deze heerlijke yoni ei ceremonie voor self-care is een echte aanrader! In zachtheid word je meegenomen naar de zachtheid voor en in jezelf. In een veilige setting kun je contact maken met jouw diepe wijsheid en sacred tempel.

Dank je wel mooie vrouw, voor wat je de wereld indraagt!

Liefs, Marloes

Vorige week heb ik een yoni ei ceremonie bij Mariska bijgewoond. Ik volg haar al een tijdje op Insta en vind haar aanpak en energie heel fijn. Dat was ook de reden dat ik besloot om bij haar de ceremonie bij te wonen.

Mede dankzij Mariska haar begeleiding was het een bijzondere dag. Het was een fijne, liefdevolle ervaring in een veilige en warme setting. Mocht je het spannend vinden of twijfelen of het iets voor je is, ik kan het van harte aanbevelen. Het is een enorm cadeau aan jezelf, en je hoeft je beslist geen zorgen te maken dat het ongemakkelijk is want het is alles behalve ongemakkelijk.

Dank je wel lieve Mariska voor deze bijzondere ervaring en jouw liefdevolle begeleiding!

Melanie

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op.